Onze missie

Het ontwikkelen van hulpmiddelen, software en devices die eenvoudig in gebruik zijn en die een positieve invloed hebben op de kwaliteit en de duur van het leven.
Bovendien moeten die hulpmiddelen betaalbaar zijn en blijven voor vrijwel alle groepen in onze samenleving.


Dagelijks uitvoerend teamArjan Van Leeuwen, CEO

=

Bevlogen maatschappelijk ondernemer met een brede ervaring in de zorgmarkt (Achmea). Heb veel samengewerkt met patiëntenorganisaties, thuiszorginstellingen en eerste- en tweede lijnorganisaties.

Ben overtuigd van de toegevoegde waarde van techniek om zo iedereen in staat te stellen invloed te hebben op en eigenaar te zijn van of haar gezondheidsontwikkeling.

Jacq van der Steen

=

Investeerder en entrepeneur. Betrokken in het begeleiden van start-ups en het managen van middelgrote bedrijven in de IT sector.

Herman Kalfsterman

=

Als Marketing en –communicatie consultant begeleid ik organisaties die een nieuw product of nieuwe dienst willen ontwikkelen en lanceren, waaronder woon- en zorginitiatieven.

Daarnaast was ik jarenlang als vrijwilliger actief in diverse bestuursfuncties o.a. bij een landelijke patiënten organisatie, bij een gemeentelijke Adviesraad Sociaal Domein en bij een lokaal platform voor gehandicapten.

Leo M. Klompé

=

Ervaringsdeskundige op het gebied van patiëntenproblematiek rondom dossiervorming. Dankzij zijn ervaringen in het zorgveld is dit initiatief gestart. Leo was onder meer jaren lang actief voor de Whiplash Stichting Nederland.